Гореща нощ за "горещите" в Маями 02.12 | 11:25

ЛеБрон Джеймс и компания с инфарктна победа над Шарлът Бобкетс

От Мариян Найденов

Отборът на Маями Хийт продължи с победния си ход в НБА, след като тази нощ записа десета поредна победа, този път с 99:98 като домакин на Шарлът Бобкетс.

Срещата бе много драматична и оспорвана, но "горещите" успяха да измъкнат успеха с много силна последна четвърт, в която блесна Крис Бош, а шампионите отбелязаха 38 срещу 25 точки за съперника си, за да се поздравят с победата.

Отново над всички за "горещите" бе най-полезния играч в Лигата на извънземните през миналия сезон ЛеБрон Джеймс, който завърши двубоя с 26 точки. Крис Бош бе близо до дабъл-дабъл с 22 точки и 9 борби, а другата голяма звезда на Маями - Дуейн Уейд вкара 17 точки.

Топреализатор в мача стана гардът на Шарлът Кемба Уолкър, който приключи с 27 точки, Джералд Хендерсон добави 17, а Ал Джеферсън завърши с 16 точки и 13 борби, но те се оказаха недостатъчни за крайния успех.

За Маями това бе 14-та поредна победа над "рисовете", както и 14-а от 17 мача от началото на сезона, с което Хийт заемат второ място във временното класиране на Източната конференция на НБА.

Подробности и видео от най-интересните мачове в НБА, които се играха в НБА тази нощ, може да видите в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени