Господарите връчиха „Бяла лястовица“ на волейболната легенда Владо Николов 09.05 | 15:26

Голямата ни спортна звезда се сбогува с волейбола вчера по време на голям бенефис в Зала „Арена Армеец“

От iNews.bg

Тази вечер в "Господари на ефира" ще се срещнем с поредния носител на "Бяла лястовица". Владо Николов – емблематичният капитан на националния ни отбор по волейбол, който получи статуетката от Влади Василев по време на бенефиса му вчера.

Легендарният спортист заслужи наградата заради цялата си бляскава кариера, донесла много успехи на родния волейбол и радост в сърцата на всички българи.

Напомняме, че вчера Владо Николов се сбогува с волейбола в бенефис в препълнената Зала "Арена Армеец", където напълно оправда очакванията последният му мач да се превърне в незабравимо спортно шоу, достойно за отбелязване на края на една бляскава кариера.

След като в обръщението си преди началото на демонстративния мач Владо Николов се разплака пред публиката, впоследствие показа, че още може да забива топката в противниковото поле по най-изкусния начин.

 

Освен типичните за едно спортно шоу музика, атрактивни съдийски на линията и страхотни отигравания от страна и на легенди, и на по-младите действащи състезатели, зрителите видяха по едно изпълнение на сервис от страна на синовете на Владо Николов – Александър и Симеон.

Водещи

Най-четени