Грандиозен скандал в съблекалнята на Интер 02.03 | 11:57

Наставникът Андреа Страмачони и нападателят Антонио Касано за малко не се сбиха

От Константин Симидчийски

Грандиозен скандал се е заформил в съблекалнята на италианския гранд Интер, ако може да се вярва на информацията, появила се в местните медии.

"Гадзета дело Спорт" и "Ла Република" съобщиха в един глас, че наставникът на тима Андреа Страмачони и известният с бурния си нрав Антонио Касано за малко не са се сбили пред целия отбор на "нерадзурите".

Това се е случило след вчерашната тренировка на Интер, като двамата са били разделени навреме, преди да се стигне до по-тежко развитие на скандала.

Съобщава се, че Страмачони и Касано са започнали да си крещят, след което се е стигнало и до физически контакт между двамата. За шок на останалите, треньор и футболист са се блъскали един с друг, преди да бъдат разтървани.

Разривът между Страма и Касано е започнал още на тренировъчното игрище на клуба, като спорът се е разгорещил в съблекалнята минути по-късно. "Гадзета дело Спорт" информира, че Деян Станкович и Иван Кордоба са били най-активни в разтърваването на двамата, показвайки авторитета си.

В момента собственикът на Интер Масимо Морати се намира в базата на клуба, опитвайки се да намери решение на инцидента. Възможно е Антонио Касано да остане извън състава за утрешния тежък мач с Катания.

Водещи