Григор Димитров влиза в ефира на CNN 12.04 | 20:15

Българският тенисист отива на гости на Пат Кеш

От Иво Вецев

Григор Димитров продължава звездния си път в световния тенис, като този път ще бъде главен герой по едно от най-забавните спортни предавания в най-голямата телевизионна компания в САЩ - CNN.

Българският суперталант е специален гост на легендарния Пат Кеш, който е водещ на предаването "Open Court", като това своеобразно завръщане на ракета №1 на България в предаването, след като той участва в началото на 2012 заедно с Цветана Пиронкова.

В най-новия епизод друг гост на Кеш е Янко Типсаревич, а Григор е записал видео, в което изпълнява триков удар. Засега обаче всичко останало се пази в тайна.

"Вижте, някой използва запазената ми марка (лентата за глава). А освен това изглежда страхотно с нея. Днес Григор Димитров засне триков удар за следващото издание на Open Court", сподели харизматичният австралиец.

Снимките на поредния епизод са били заснети на червените кортове в Ница преди няколко дни, но повече информация за предстоящия епизод ще има едва след излъчването му.

За да се уверите, че няма как да скучаете с Григор и Пат Кеш, може да изгледате видеото от предишната му изява в предаването, когато двамата заедно с Пиронкова разнищиха тайните в играта при смесените двойки. Това и още интересни новини за Григор Димитров четете в Sporta.bg

Водещи

Най-четени