Григор Димитров харесва повече Кристиано Роналдо 29.03 | 11:12

Българинът също не е доволен от съдията на мача с Дания

От Краси Киров

Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде много забавно интервю за официалния сайт на Мастърс турнира в Маями.

Българинът направи поредната си силна изява и се класира за полуфиналите на двойки със своя партньор Фредерик Нилсен. В турнира на сингъл Гришо загуби от Анди Мъри, който ще спори за финал в турнира.

Българо-датския тандем игра за първи път заедно преди две седмици на Индиън Уелс, но впечатли всички с представянето си и с лекотата, с която двамата се разбират на терена.

Самият Нилсен няколко пъти заявява в интервюто, че Григор е звездата и по-добрия тенисист. Двамата много се забавляват докато отговарят на въпросите.

Най-любопитният момент дойде, когато интервюиращата ги попита дали са гледали заедно футболната среща България – Дания. Нилсен обясни, че се е опитал да вкара емоция след мача и да създаде атмосфера. Гришо обаче отвърна, че лошият човек в случая е бил съдията, който ощети България. Това показва, че Григор следи от близо изявите на националния отбор по футбол.

Изглежда че самият Григор е много запален по футболна като обяви, че харесва повече Кристиано Роналдо отколкото Лео Меси. Гришо дори сподели, че докато е живял в Барселона често е ходил на мачове.

Вижте повече за футболните умения и цялото интервю на Григор Димитров в Sporta.bg

Водещи

Най-четени