Гришо: Не успях да покажа най-доброто от себе си 03.09 | 08:38

"Просто днес нищо не ми се получаваше", ядосва се Григор Димитров

От iNews.bg

Гордостта на българиския тенис Григор Димитров отново ни донесе много радост с трите си поредни победи в тазгодишното издание на US Open.

Така 23-годишният хасковлия продължи да показва постоянство в играта си, достигайки до втората седмица на трети турнир от Шлема през 2014 г.

Снощи обаче бившият номер 7 в света Гаел Монфис се оказа непреодолимо препятствие пред Григор Димитров на US Open за втори път в Ню Йорк.

След като спря Димитров при дебюта му в Ню Йорк през 2011 г., този път българинът отново не намери аргументи срещу по-опитния си съперник и преклони глава в три сета - 7-5, 7-6(6) 7-5 за 2 часа и 24 минути на Централния корт "Arthur Ashe Stadium".

"Откъде да започна? Изиграх лош мач. Дори и не се приближих до играта, която исках и мисля, че все пак за мен това бе безценен опит - да бъда във втората седмица и да играя на Централния корт", призна родната тенис звезда.

За съжаление днес не успях да покажа най-доброто от себе си. Просто тази вечер нищо не ми се получаваше", каза Григор Димитров на корта след мача с Гаел Монфис.

Водещи

Най-четени