Гришо със специални благодарности към Шарапова 15.06 | 19:32

"Мария, благодаря ти, че дойде", обърна се българинът към своята приятелка

От iNews.bg

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров благодари на своята приятелка Мария Шарапова, която изгледа на живо днешния му триумф над испанеца Фелисиано Лопес във финалния двубой на турнира в Куинс Клъб, Лондон.

Григор постигна успех с 2-1 сета и спечели първа титла на трева в кариерата си, като българинът не скри радостта си след историческия за него триумф на любимата му настилка.

В благодарственото си слово Гришо не пропусна и своята приятелка Мария Шарапова, която го подкрепи изцяло по време на участието му в Куинс Клъб през тази седмица.

"Благодаря на Фелисиано за изиграния финал. Благодаря на треньора си Роджър Рашийд. Невероятно е, че всяка година се връщам и играя тук. Този турнир значи много за мен. Благодаря на всички за подкрепата. Беше страхотна седмица. Този турнир е голямо удоволствие за всички, които идват тук. Това е и отлична подготовка за Уимбълдън. Благодаря и на момичетата, които гонят топките. Мария, благодаря ти, че дойде и изгледа този мач", заяви Гришо след триумфа си над Лопес.

Попитан какво си е помислил, след като допусна пробив още в началото на решаващия трети сет, Димитров отвърна: "Казах си, че може и да си платя за това. Знаех, че не е лесно да пробиеш Фелисиано, защото той сервира отличо. Трябваше да го накарам да сбърка, като в крайна сметка имах късмет".

Водещи

Най-четени