Гъргоров разкри има ли забавяне на заплатите в ЦСКА 29.10 | 15:38

Халфът бе избран за играч на 13-и кръг след отличната си игра във Вечното дерби с Левски

От Мариян Найденов

Полузащитникът на ЦСКА Емил Гъргоров призна, че в клуба има забавяне на заплатите, но играчите са били наясно с този факт още при подписването на договорите през лятото. Гъргоров се надява да има повече яснота за бъдещето на клуба около Нова година.

"За да няма спекулации по финансовата тема, ще кажа, че аз и почти всички мои съотборници бяхме наясно, че ще има забавяне на плащанията. Очакваме да има повече яснота за бъдещето на ЦСКА около декември-януари, но на този етап всичко е наред. Няма напрежение по тази тема. Атмосферата в съблекалнята е отлична", коментира Гъргоров.

Халфът бе избран за играч на 13-и кръг след отличната си игра във Вечното дерби с Левски, в което вкара гол и записа асистенция за победата с 3:0.

"Стартирахме зле, но постепенно наваксахме и излязохме от игровата криза след първите 3-4 победи. Не успяхме срещу Локомотив Пловдив, но не може винаги да се печели. Сега трябва да вдигаме главите, защото ни предстоят трудни мачове.

Лично за мен, колкото повече мачове има, толкова по-добре. Но е факт, че има умора в нашия отбор. Големият проблем са лошите терени. Трябва да се обърне внимание на този въпрос, защото на някои терени в България не може да се играе футбол, а по-скоро ръгби", каза Емил Гъргоров.

По отношение на очакваното присъединяване на Мартин Петров към ЦСКА, Гъргоров каза: "Надявам се Мартин да подпише и да се присъедини към ЦСКА. Имаме нужда от играч като него и го очакваме".

Гъргоров сравни и обстановката в ЦСКА и Лудогорец. Бадема игра в тима от Разград, преди да се завърне в ЦСКА това лято.

"Обстановката в двата клуба е горе-долу една и съща. Само, че в Лудогорец се плащаше навреме и заплатите бяха по-големи", каза той.

Гъргоров не мисли за трансфер в чужбина и е готов да завърши кариерата си в ЦСКА. "Не мисля за чужбина. Ще ми бъде приятно да завърша кариерата си в ЦСКА, но това не зависи само от мен", каза още Гъргоров.

Водещи

Най-четени