Данчо полицая пое отговорност за снайперистите в Банкя 26.06 | 15:40

Страх тресе кочината на организираната престъпност, предупреждава той

От iNews

Само два дни, след като публично стана ясно, че в двора на Бойко Борисов дебнат снайперисти, вече се знае и кой точно ги е пратил. Това се разбра след признанието на Данчо полицая, който оповести във фейсбук, че поема защитата на Борисов. 

Ето какво точно написа Данчо полицая по повод притеснителната информация, че лидерът на ГЕРБ е застрашен: 

Скъпи съотечественици, във връзка с изтеклата информация, ще пред къщата на бащата на българската нация - Генерал Бойко Борисов l Обединител охраняват снайперисти, потвърждавам думите на Генерал Атанас Атанасов!

Преди няколко седмици получих оперативни данни, че задкулисието готви покушение срещу нашия водач и учител - г-н Борисов и с колегите предприехме незабавни мерки, за да защитим най-успешния държавник в новата история на Република България!

Победата на Народната партия ГЕРБ на последните парламентарни избори разтресе мощно овладяната държава и мафията прибегна до крайни мерки, за да се опита да спре връщането на властта в ръцете на българските граждани!

Страх тресе кочината на организираната престъпност, защото много добре знаят, че с едно правителство, ръководено от Генерал Бойко Борисов, ще бъде сложен край на корупцията, кражбите и източването на обществени средства, а всеки който в вършил престъпления, докато не управлявахме, ще бъде незабавно въдворен в затвора!

Искам да успокоя българските граждани и да ги уверя, че най-подготвените кадри сме ангажирани с охраната на г-н Борисов и няма да допуснем безценния му живот да бъде застрашен!