Две телевизии ще предават мача на Гришо с Джокович 04.07 | 11:02

Освен това на стадион "Академик" ще бъдат поставени два големи екрана

От iNews.bg

Днешният полуфинал на Григор Димитров с бившия номер 1 в света Новак Джокович на Уимбълдън ще бъде излъчван на живо в ефира на от две родни телевизии.

Балканското дерби Димитров - Джокович е първо в програмата на Централния корт в "Ол Инглънд Клъб" и започва в 15:00 часа българско време.

Сблъсъкът между нашето момче и сърбинът ще бъде излъчено от Нова телевизия, както и в ефира на F+ и F+ HD*. Освен по Нова и F+, двубоят ще може да се проследи на живо в интернет, както и с коментари в Sporta.bg.

23-годишният талант от Хасково направи истински фурор, записвайки 5 поредни победи в Лондон, последната от които над защитаващия титлата си от миналата година Анди Мъри, който бе детрониран в три сета тази сряда.

Организаторите на фестивала Sofia Rocks от Болкън Ентъртеймънт също бяха заразени от еуфорията от доброто представяне на Григор Димитров на Уимбълдън и канят всички желаещи на стадион "Aкадемик" да станат част от най-голямото групово гледане на битката на първата ни ракета срещу Новак Джокович.

"Очакваме всички фенове на тениса на стадиона, където вече се поставят два големи екрана. Входът за всички ще бъде свободен. Зелена морава, възможност за пикник под слънчевите лъчи, свежи напитки и храна ще очакват всички", обявиха от Болкън Ентъртеймънт, като уточняват, че стадионът ще отвори врати час преди началото на мача.

Водещи

Най-четени