Дейвид Бекъм отказал оферти от два английски отбора 20.01 | 13:32

Англичанинът отново сподели, че иска да бъде част от олимпийския отбор на Великобритания

От Краси Киров

Бившият английски национал Дейвид Бекъм разкри, че е отказал на клубове от Острова, преди да подпише нов договор с Лос Анджелис Галакси.

Бекъм призна, че е имал оферти от "един или два" английски клуба, но е избрал да подпише двугодишен контракт с отбора от Мейджър Лийг Сокър (МЛС).

"Имах предложения да се върна в Премиършип, но се чувствам щастлив тук, така че това бе най-важната причина", сподели халфът.

"Не мисля да се отказвам след тези две години, поне не засега, но това може да се промени. През май навършвам 37 години и все още се чувствам добре. Искам да продължа да играя колкото е възможно по-дълго. Ето че Пол Скоулс се беше отказал, но се върна. На играчите им липсва футболът. Радвам се, че Скоулс и Тиери Анри се завърнаха. Анри е добър мой приятел, въпреки че ме ритна няколко пъти в плейофите миналата година. Но той е добър човек и да видя гола му в първия му мач беше нещо специално."

Бекъм не е крил желанието си да е в сборния отбор на Великобритания на Олимпийските игри в Лондон тази година, като бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид вече е водил разговори с треньора Стюарт Пиърс.

"Надявам се да съм част от състава на Великобритания", добави Бекс. "Знам колко е вълнуващо за страната , че Олимпиадата е в източен Лондон, особено за мен, защото съм израстнал там. Докато съм здрав и, надявам се, във форма, имам шанс да съм в отбора. Говорих със Стюарт Пиърс, но още не е решено дали ще съм в състава и дали ще съм капитан. Би било чест за мен. Да изведеш страната си на Олимписки игри е нещо специално за всеки футболист."

Водещи

Най-четени