Дейвид Бекъм ще играе с екипа на Манчестър Юнайтед още веднъж 21.05 | 14:32

Звездата на английският футбол се завръща на "Олд Трафорд" за бенефиса на Гари Невил

От iNews.bg

Осем години след като напусна Манчестър Юнайтед в посока Реал Мадрид, Дейвид Бекъм ще вземе участие в двубой на "червените дяволи" срещу Ювентус другата седмица.

Своят бенефис на "Олд Трафорд" във вторник ще организира легендата на "червените дяволи" Гари Невил, който е поканил един от най-близките си приятели за участие в прощалния двубой.

От своя страна Бекъм е потвърдил, че ще играе и по този начин гарантира едно събиране на легендарния "випуск от 1992-ра" - може би най-добрите младежи излезли някога от школата на Юнайтед.

В същото време мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън обеща, че ще позволи на Раян Гигс и на Пол Скоулс да вземат участие в мача, независимо, че ще трябва да се подготвят за финала на Шампионската лига срещу Барселона на 28-ми май.

Шотландецът остана много доволен от присъствието на Бекъм, който гарантира, че мачът ще е интересен.

"Участието на Бекъм, на играчи на като Ники Бът, Фил Невил, Скоулс и Гигс ще направят това невероятно събитие. Прекрасно е, че тези играчи отново ще имат възможност да играят заедно", коментира щастливият Фъргюсън.

"Радвам се, че така ще успеем да почетем Гари Невил, защото той е един невероятен играч и заслужава такова изпращане. Надявам се, че и феновете ще оценят тази възможност и ще почетат Гари", допълни Сър Алекс.

След 602 двубоя с екипа на Манчестър Юнайтед, Гари Невил сложи край на своята активна спортна кариера в началото на февруари тази година. Бранителят винаги се е славел като един от най-сърцатите и предани играчи на "червените дяволи", които носят в сърцето си любовта към тима в степен сходна до тази на самите привърженици, изпълващи "Олд Трафорд" всяка седмица. При отказването си Невил дори коментира, че сега ще има възможност да пътува с феновете за двубоите на тима в различните градове и дори на няколко пъти вече бе забелязан в гостуващия сектор.

Дейвид Бекъм от своя страна също е фен на Юнайтед още от най-ранна детска възраст и със сигурност ще се радва да облече още веднъж екипа на любимия си тим. За последно полузащитникът стъпи на "Олд Трафорд" в мач от Шампионската лига, защитавайки цветовета на Милан.

Водещи

Най-четени