Дейвид Мойс не слушал съветите на сър Алекс 30.09 | 16:53

Шотландецът смени целия треньорски екип

От Краси Киров

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс е отхвърлил съветите на легендарния специалист Сър Алекс Фъргюсън за треньорския щаб, твърди бившият треньор на вратарите в клуба Ерик Стийл.

Стийл бе уволнен от Мойс непосредствено преди началото на сезона заедно с асистент-мениджъра Майк Фелън и Рене Меулънстийн. 50-годишният специалист избра да доведе със себе си Стийв Раунд (асистент-мениджър), Джими Лумсден (треньор) и Крис Уудс (треньор на вратарите).

"След като стана ясно нашето бъдеще, аз казах на Мойс, че решението му е доста смело. Принципно той се вслушваше в съветите на Сър Алекс, но просто той искаше да работи със свои хора", заяви Ерик Стийл

59-годишният треньор на вратарите заяви, че уважава решението на мениджъра, но не е убеден, че то е правилно за "червените дяволи".

"Не исках да си тръгна, защо да го правя? Знаех, че Дейв ще застане начело и всички се чудехме кой ще доведе. Но аз не го обвинявам за това, което направи, бил съм в играта достатъчно дълго и знам как стоят нещата", каза още напусналият клуба Стийл.

Водещи

Най-четени