Диего Симеоне жегна Неймар 02.04 | 09:23

Тата Мартино отсече - отпадане е провал

От Божидар Азманов

Наставникът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне разкритикува Неймар за това, че прекалено лесно пада и сподели, че в тима на Барселона по подобен начин играе и Алексис Санчес.

"Симулирането е характерно за Неймар, както и за Алексис Санчес, когато му бях треньор в Ривър Плейт", сподели Симеоне след края на срещата.

Той обаче призна неоспоримия талант на бразилеца, а освен това похвали своя отбор за изявите срещу Барселона в двубоя между двата тима от Шампионската лига, завършил при 1:1.

"Диего изигра страхотен мач и се гордея с неговия гол. Той имаше нужда от това, а отборът има нужда от него", добави специалистът за нападателя, който замени контузения Диего Коща.

"Сами видяхте, че Диего Коща наистина е контузен и това не бе някакъв трик. След тестовете ще е ясно колко време ще отсъства. Докато го няма ще използваме Раул Гарсия, Давид Вия и Адриан", каза Симеоне.

"Отборът ни днес свърши чудесна работа. Всеки един на терена изпълни задачите си по най-добрия начин. Харесва ми да играя срещу Барселона, защото така уча повече и подобрявам работата си. Доволен съм от старанието на играчите, а резултата е добър. Развръзката обаче предстои. Реваншът ще е много труден, но и интересен", добави аржентинският специалист.

Треньорът на Барселона пък заяви, че отпадане от Атлетико (Мадрид) би се приело като провал, но сподели, че е уверен в крайния успех.

Какво още каза Тата Мартино вижте в Sporta.bg

Водещи

Най-четени