Димитър Бербатов напуска Фулъм през зимата? 04.12 | 10:31

Това твърди английското издание Mirror

От Краси Киров

Договорът на българския нападател на Фулъм Димитър Бербатов изтича след шест месеца, но той едва ли ще иска да поднови контракта си, като дори стремежът му е за трансфер още през януари, съобщава Mirror.

Това е огромен удар за новоназначения мениджър Рене Мюленщайн, който ще дебютира на "Крейвън Котидж" днес срещу Тотнъм, като двубоят е с начален час 22:00.

"Котиджърс" са сред отборите с най-ниска резултатност и до момента тимът има 11 отбелязани гола, а последното унизително поражение (0:3 от Уест Хям) коства треньорския пост на Мартин Йол.

Бившият треньор в Манчестър Юнайтед Мюленщайн, който е работил с Бербатов на "Олд Трафорд", настоя миналия месец, че той е човекът, който ще подобри лошото представяне на тима в предни позиции, което ще помогне на Фулъм да излезе от кризата.

През миналия сезон българинът, който премина в лондончани от "червените дяволи" за 5 милиона паунда през 2012 година, завърши с 15 гола във всички състезания.

Но през настоящата кампания неговото представяне определено не е на ниво. Той е отбелязал само веднъж в първенството досега – срещу Кристъл Палас на 21 октомври.

Единственото му друго попадение е срещу Евертън - през септември от турнира за Купата на Лигата.

Много въпроси вече са повдигнати пред Бербатов, като според някои липсата на желание у него допринася за проблемите на "котиджърс".

Турският Трабзонспор пък е един от отборите, които се интересуват за бъдещ трансфер на българския голмайстор.

Техният президент Ибрахим Хаджиосманоглу заяви миналата седмица: "Бербатов влиза в нашите планове. Стремим се да вдигнем класата на отбора и ще се опитаме да го привлечем в нашия отбор."

Водещи

Най-четени