Димитър Бербатов остава на пейката в първата контрола на Юнайтед 17.07 | 15:00

Мениджърът Алекс Фъргюсън потвърди, че ще разчита на Хавиер Ернандес в спаринга срещу АмиЗулу

От iNews.bg

Димитър Бербатов най-вероятно ще остане на резервната скамейка в първата контрола на неговия Манчестър Юнайтед в Южна Африка. Поне до този извод стигаме, съдейки по думите на мениджъра сър Алекс Фъргюсън от днес.

В сряда Юнайтед излиза срещу състава на АмиЗулу, а мениджърът на "дяволите" говори пред журналистите в Дърбан.

Шотландецът сподели плановете си за предстоящия спаринг, като посочи, че в атаката на Манчестър Юнайтед със сигурност ще стартира мексиканският национал Хавиер Ернандес.

Дебют като титуляр ще запише и новото попълнение Шинджи Кагава, като сигурни за стартовите единадесет са още вратарят Андерс Линдегор, младият Роби Брейди, Рио Фърдинанд, Майкъл Карик, Пол Скоулс и Луис Антонио Валенсия.

Хипотетично съществува вероятност Димитър Бербатов да стартира рамо до рамо с Ернандес в предни позиции, което би пратило новото попълнение Шинджи Кагава на фланга.

Шотландецът обаче не сподели плановете си спрямо българския нападател, който наскоро отново изригна срещу статута си на дълбока резерва на "Олд Трафорд". Няма да е изненадващо, ако сред титулярите на Юнайтед попадне и другото ново попълнение на "червените" за това лято - младият Ник Пауъл, който бе привлечен от Крю Алекзандра.

Фъргюсън сподели, че на този етап все още не знае колко промени ще може да извърши в своя стартов състав, но посочи, че очаква да използва голям брой от играчите си.

Водещи

Най-четени