Димитър Бербатов официално обяви, че иска да е президент на БФС! В екипа му влизат Мартин и Стилиян 27.04 | 16:02

"Наложително е да има промяна. Благодаря на всички тези хора с моя екип. Не сме професори по всичкознание. Всяка идея е добре дошла", заяви Бербо

От iNews.bg

Димитър Бербатов хъврли бомба като обяви кандидатурата си за президент на БФС. Това стана официално на брифинг. Той разкри, че в екипа му ще бъдат Стилиян Петров и Мартин Петров. Освен бившите родни национали, Петър Величков, Борис Станков и адвокат Георги Владов също ще бъдат до Бербатов.

"Благодаря, че уважихте днешния брифинг. Няма да се бавим повече. Официално откривам моята кампания за президент на БФС. Моментът е дошъл. Започваме от днес, но всъщност от доста преди това започнахме да работим активно. Ще ви представя екипът, с който ще работим. Това е ядрото, с което готвим тази промяна към по-добро", разкри Бербатов.

"Имах привилегията да работя с един от най-добрите. Той винаги споменаваше думата "екип". Екипът беше жизнено важен. Екипната работа е едно от най-важното нещо по пътя към победата. И аз смятам, че съм подбрал екип, който да отговаря подобаващо. Хората в него мислим по един начин", каза Бербатов.

"Стъпвам в нова глава от кариерата си, професионалното си развитие. Решили сме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били в бизнес управлението. Трябва да има такава симбиоза. В екипа влиза Стилиян Петров. С него говорим непрекъснато. Радвам се, че след толкова време подържаваме връзка - на базата уважение, респект и отделно. Той ще бъде част от бъдещия Изпълком. Другият човек ще бъде Мартин Петров. Радвам се, че тези двамата са в моя живот. Петър е тук, за да може ние да понесем тази отговорност да понесем за бъдещето за нашия футбол. От другата страна ще е Петър Величков. С него също се знаем отдавна, намерихме общ език, който е за доброто родния футбол. Боби Станков е по-малко познатото име. Той е важна част от екипа. Завършил е образователно програма за мениджмънт. Това е човек, знае как ще случва нещата. Екип екип на може и без адвокат. За това е и адвокат Георги Владов", заяви още той.

"Наложително е да има промяна. Благодаря на всички тези хора с моя екип. Не сме професори по всичкознание. Всяка идея е добре дошла. Всеки, който иска да даде идеи и добре дошъл. Ще оставим и адрес за връзка след края на презентацията. Виждаме какво става във футболната общественост, хвърчащи бележки, идеи... решихме да задоволим това любопитство на хората и да излезем аз и екипът ми. Ето излизаме, готови сме да донесем нужната промяна. В процесът на работа нови идеи ще се наливат. Футболът е за всички нас. Аз съм отворен към предложения", добави Бербатов.

Водещи

Най-четени