Димитър Бербатов харесва проекта на ПСЖ 25.05 | 09:46

Агентът на българина призна, че проектът на френския тим е много интересен за Бербо

От Краси Киров

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов има желание да премине във френския гранд Пари Сен Жермен. Това сподели агентът на футболиста Емил Данчев пред френското радио RMC.

"В пресата има много спекулации относно бъдещето на Димитър. Истината обаче е, че проектът на ПСЖ може сериозно да го заинтересува, защото той иска да играе в Шампионската лига и освен това нито един българин не е играл в Париж", сподели Данчев.

Бербатов вече обяви, че е решен да напусне "Олд Трафорд", тъй като е силно разочарован от малкото шансове за изява, които получава от мениджъра на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън.

Името на бившия капитан на българския национален отбор по футбол се свързва с редица клубове, а сериозен интерес към него освен ПСЖ проявяват Галатасарай, Малага, Лацио, Борусия Дортмунд и Байер Леверкузен.

Медиите и в Турция и в Испания вече обявиха, че Галатасарай и Малага са в напреднала фаза на преговорите с българина, а в Англия излезе информация, че Манчестър Юнайтед смята да размени Бербатов за Роберт Левандовски от шампиона на германия - Борусия Дортмунд.

Водещи

Най-четени