Домусчиев отговори на нападките срещу Лудогорец 23.12 | 21:59

Благодетелят на "орлите" отрече да има конфликт на интереси в сделката за ТВ правата

От Даниел Любомиров

Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев не пожела директно да отговори на нападките на собственика на Ботев (Пд) Цветан Василев и на телевизия ТВ7, според която сделката за правата на А група е в конфликт на интереси.

"Първата оферта беше ниска - 715 хиляди лева и никой от клубовете не искаше да я приеме. Говорихме с почти всички телевизии, а аз лично миналият сезон съм бил спонсор на ТВ7, ако сте гледали първенството.

Говорих специално с Евелина Колева от ТВ7 поне 10 пъти, но те казаха, че не могат да дадат повече.

Сделката за ТВ правата няма конфликт на интереси чисто юридически. Не искам да коментирам повече тази медия (ТВ7), за да не им правя реклама.

Няма да се обяснявам на хора, които клеветят, при нас всичко е чисто. Който иска да ни проверява, да заповяда, да покани и медиите, но без ТВ7...

Вальо Михов няма да коментирам, ако неговата оферта е била по-добра, да го докаже с документи кога я е внесъл. Ние не решаваме кой мач ще бъде излъчен, ние не можем да кажем на телевизиите какво да предават", сподели Домусчиев специално за Канал 3.

"Пак казвам, че Цветан Василев е подведен от някого. Лудогорец и Ботев са провинциални клубове и трябва да се подкрепят.

Венци Стефанов е първият човек, който ще те предаде за това, че се бръкнах и дадох пари, които вече са похарчени. Нито един не се обади да каже, че застава зад мен. За какво да го правя, защо да отнасям негативите? Някакви малоумници да крещят по телевизията?", пита риторично Домусчиев.

Той потвърди, че първият напускащ Лудогорец през зимата ще бъде Марселиньо и вероятно 5-6 футболисти ще бъдат продадени. Финансовият благодетел на "орлите" уточни също, че заплатите в неговия клуб не са по-високи от тези в ЦСКА и Левски.

Водещи

Най-четени