Дуелите на Palms Bet изправят един срещу друг Роналдо и Димитър Илиев? 01.09 | 16:00

От iNews.bg

Можете ли да си представите родната българска звезда Димитър Илиев да се изправи пред Роналдо? Има ли изобщо вероятност двамата футболисти да премерят сили? Знаме, че повечето от вас вече се смеят на въпроса ни, но ние сме последни и последни ще се посмее по-добре. Защото всъщност, подобен дуел не просто е възможен, а вече се и осъществи благодарение на букмейкъра Palms Bet. Ако се чудите за какво говорим, първо вижте този подробен поглед върху Palms Bet, за да се запознаете с букмейкъра, а след това продължете да четете и редовете по-долу.

В тях ще ви разкажем как се случва така, че световноизвестни звезди като Роналдо биха могли да се окажат в сблъсък с български футболисти от ранга на Димитър Илиев. Не, тук не става въпрос за случайността и съдбата или за някакво теглене на жребий в следващите мачове за турнира на Шампионската лига или Купата на УЕФА. Тук говорим за истински мач между двамата. И, о, подобни мачове в Palms Bet съвсем не бяха малко.

Объркахте ли се? Веднага ви разясняваме. Става дума за един вид игра, налична в страницата на българския букемейкър. Тя може да се види още сега. Влезте на сайта на Palms Bet, погледнете нагоре към основното меню на платформата и натиснете бутона, който е озаглавен Специални. Веднага ще бъдете препратени в нова страница. В момента на нея ще видите три категории с три вида специални залози. Едната от категориите е Дуели, другата е за Специални Футболни Мачове, а третата е EFM Show 2 Sofia. Какво е общото между трите категории? Че те не представляват програма със залози на истински събития. Точно такъв бе и дуелът между Ронално и Димитър Илиев, организиран от Palms Bet. И ако мачовете не са истински, то наградите са не просто повече от реални, ами повече от впечатляващи. Като повечето специални награди, игри и промоции в Palms Bet, и тази е наистина вълнуваща. За да участвате в нея, трябва да дадете своята прогноза за несъществуващо събитие, чийто резултат ще бъде компютърно генериран. Тоест тук залагаме единствено и само на късмета си! А сега идва ред и най-важната част на тези Специални залози от Palms Bet – те са със страхотни коефициенти. В горния десен ъгъл на секцията Специални в букмейкъра има и подробни правила. Те засягат основно типовете пазари, на които можете да залагате. Освен класическите Под/над, има и интересни маркети тип брой засади, залог за асистенция, ставки за пасове и единоборства между отделните играчи.

Още сега можете да влезете на страницата на Palms Bet и да разцъкате наличните специални залози. Очакват ви доста добри изненади като награди, така че макар и мачовете да не са истински, си заслужава да си опитате късмета в този вид залози.

Пожелаваме ви успех и ви напомняме, че за да станете част от играта със специални залози в Palms Bet, е нужно предварително да се регистрирате на страницата, да депозирате средства и по възможност да верифицирате акаунта си, за да може след това по-лесно и по-бързо да изтеглите печалбите си!

 

* Информация, предоставена от партньор

 

Водещи

Най-четени