Дучето се оттегли от поста си, но се закани на "Титан" 07.09 | 15:28

"Няма кой да ни спре, ние ще се борим до победата. Ще изметем "Титан" от лицето на България", каза вече бившият председател на централния фенклуб на ЦСКА

От Мариян Найденов

Председателят на централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето обяви, че се оттегля от поста си. Това той оповести на днешната съвместна пресконференция на част от феновете на клуба и Инициативния комитет "Възраждане ЦСКА", в който влиза и самият той.

Ангелов призова за всеобщ протест срещу управлението на клуба и освобождаването на ЦСКА от настоящото ръководство в лицето на "Титан АС".

"Тук сме, защото обичаме ЦСКА и искаме да помогнем на нашия клуб. Искам да уточня, че аз съм тук като фен. Оттеглям се от заеманите от мен постове в ЦСКА, но си запазвам правото да членувам в организации, изградени от уважение към клуба. Оттеглям се, защото не желая моето име да бъде спорно и да бъде използвано за разединение на публиката", каза Димитър Ангелов.

"Ние, привържениците на ЦСКА, искаме най-доброто за това, което обичаме. За да докажем, че сме достойни, ние трябва да направим всичко, което позволяват нашите сили. Аз обичам ЦСКА и няма как да не се боря срещу Гърнето (Димитър Борисов - б.ред.).

Няма кой да ни спре, ние ще се борим до победата. Ще изметем "Титан" от лицето на България. Да, те са силни, силни са в разединението, силни са, защото държавата им дава милиони, но ние всички казваме днес, че няма да търпим повече", каза още Дучето.

"Онзи, който е забравил защо е на "Армията, няма място там. Няма да търпим "Титан", докато не изметем тази сган. Никой не им вярва. Те не направиха нищо друго освен да съсипят клуба и ценностите му. Ако сме едно цяло, няма сила, която да ни пребори", сигурен е Димитър Ангелов.

Водещи

Най-четени