Дяков и Бодуров казаха "чао" на националния 13.10 | 13:55

Двамата изгонени от мача с Армения напуснаха лагера в Правец

От Даниел Любомиров

Защитникът на Литекс Николай Бодуров и халфът на Лудогорец Станислав Дяков напуснаха лагера на българския национален отбор три дни преди последния мач от световните квалификации срещу Чехия на стадион "Васил Левски".

Причината е, че двамата футболисти няма как да вземат участие в срещата в София, тъй като бяха изгонени от германския съдия Феликс Бриц по време на гостуването в Армения.

Бодуров получи директен червен картон, а още първото официално предупреждение на Дяков щеше да го извади от игра за двубоя с Чехия.

Двамата ще се завърнат в отборите си, а останалите национали ще тренират два пъти в Правец в неделя, като заниманията им ще са закрити са фенове и журналисти.

В понеделник, 14 октомври, националите ще тренират от 20.00 часа на Националния стадион "Васил Левски", като първите 15 минути са отворени за медиите.

В 19.30 часа селекционерът Любослав Пенев ще даде пресконференция в зала "Родина" на стадион "Васил Левски".

Селекционерът на Чехия Йозеф Пешице ще даде пресконференция за българските журналисти в понеделник, 14 октомври, от 17.15 часа в зала "Родина", а 45 минути по-късно ще започне и официалната тренировка на чешкия национален отбор, която ще е отворена за медии в първите 15 минути.

Водещи

Най-четени