Емил Гъргоров: Всички съдии правят грешки 30.11 | 12:55

Капитанът на Лудогорец бе избран за номер 1 през месец октомври

От Краси Киров

Капитанът на Лудогорец Емил Гъргоров беше избран за футболист номер 1 за месец октомври и говори по най-наболелия проблем със съдийството от мача с Ботев (Пд) в сряда.

Гъргоров също така обяви, че договорът му изтича през лятото, но засега не е водил преговори за удължаване на контракта.

"Благодаря на всички, който са гласували за мен, както и на съотборниците ми. Чувствам се добре. Ще продължа да играя, докато мога. Имам договор до лятото. Още не сме водили преговори за нов контракт," коментира Гъргоров, след като получи приза си.

Той говори за мача с Ботев (Пловдив) от 14-ия кръг в сряда, както и по други теми.

"Всеки прави грешки. Ситуацията е доста трудна и всеки греши", каза още халфът по повод работата на Таско Тасков на терена в Пловдив.

"Приемаме всеки съперник сериозно. Левски и ЦСКА са ни основните конкуренти за титлата, но ние сме подготвени добре. Играем сряда - събота от доста време и не мисля, че за нас това е проблем".

Той беше попитан и не е ли странно срещу отбора на Лудогорец никога да не е отсъждана дузпа.

"Очаквах го този въпрос, дори се надявах, че ще го зададете по-рано. Но как да има дузпа, като повечето отбори трудно стигат до нашата врата и имат по един удар. Вероятно някой ден ще има, ако ситуацията е за дузпа", каза още опитният полузащитник.

Полузащитникът на Лудогорец Станислав Генчев пък беше избран за футболист номер 1 на 13-ия кръг в А група. Генчев говори за това защо всички нападат Лудогорец и кога изтича неговия договор.

"Трън сме в очите на много хора, но това е защото сме един добър отбор и се намесихме в двуполюсния модел. Така че трябва да се съобразяват с нас. Искат постоянно да омаловажат успехите ни, приписват ни победи с други средства. Но ние знаем откъде идва всичко.

"Но ако си играем добре, няма никакво значение кой какво говори. Накрая истината ще се види от всички, а тя е, че сме най-добрите, каза опитният халф.

"Моят договор свършва това лято. Но имам клазуа, според която клубът може да ме задържи, ако иска и е доволен от моята работа на терена," добави още Генчев.

Водещи

Най-четени