Емил Данчев коментира слуховете за трансфер на Бербатов 03.05 | 12:31

"Тепърва ще гледаме какво става", заяви личният агент на нападателя

От Константин Симидчийски

Личният агент на Димитър Бербатов Емил Данчев коментира слуховете, пращащи нападателя на Фулъм в руския гранд Зенит (Санкт Петербург).

Преди няколко дни в английската преса се появи информация, че е твърде възможно Бербатов да напусне "Крейвън Котидж", ако това се случи с холандския мениджър и негов добър приятел Мартин Йол.

Смята се, че участникът в Шампионската лига Зенит светкавично е проявил интерес към бившия капитан на България, като воденият от Лучано Спалети тим е готов да предложи примамлива от финансово естество оферта на благоевградчанина.

Днес Емил Данчев присъства на детския турнир в памет на Иван Славков - Батето в Драгалевци, като популярният агент е един от организаторите на събитието.

Попитан от репортерите относно бъдещето на Димитър Бербатов, Данчев предпочете да отклони въпросите, макар и без да отрича категорично слуховете за трансфер.

"Има време, още е рано да коментираме. Тепърва ще гледаме какво ще става", заяви загадъчно Данчев.

Той добави, че съвсем скоро ще започне да функционира и школата на самия Димитър Бербатов.

"Искам също така да кажа, че организирайки традиционно турнира, който от следващата година вече ще е международен, ще търсим попълнения и за школата на Бербатов. Тя скоро ще започне да функционира", разкри Данчев.

Водещи

Най-четени