Ето го новият капитан на България 08.09 | 20:16

Николай Бодуров ще носи лентата срещу Азербайджан

От iNews

Селекционерът на българския национален отбор Любослав Пенев реши кой ще носи капитанската лента на "лъвовете" в утрешната евроквалификация с Азербайджан в Баку. Това ще бъде защитникът на Фулъм Николай Бодуров, който ще замести титулярния капитан Ивелин Попов.

Както е известно, Попето счупи скула по нелеп начин по време на тренировка, което го извади от сметките за утрешната тежка битка в Баку.На днешната си пресконференция Любослав Пенев потвърди, че именно бившият футболист на Литекс ще носи лентата утре вечер.

"Капитан в утрешния мач ще бъде Николай Бодуров", потвърди Пенев.

След като капитанът Ивелин Попов, вратарят Николай Михайлов и бранителите Иван Иванов, Йордан Минев и Петър Занев отпаднаха от сметките на специалиста, сега същото се случи и с бившия нападател на ЦСКА Емил Гъргоров.

Бадема пристигна контузен в лагера на българския тим, след като ветеранът получи травма по време на последния си мач в първенството на Китай. До последно имаше надежди, че Гъргоров ще се възстанови навреме за утрешната среща, но в крайна сметка нападателят окончателно отпадна от плановете на Любослав Пенев.

"Емил Гъргоров не успя да се възстанови навреме. Той със сигурност няма да участва в мача. Останалите са тук", заяви Ел Голеадор пред журналистите в Баку.

Водещи

Най-четени