Ето как Шарапова е надъхала Гришо за победа над Джокович 10.05 | 19:00

"Спортс Илюстрейтед" дава предложения за репликите на рускинята към Григор

От Даниел Любомиров

Авторитетното американско списание "Спортс Илюстрейтед" разкри какви са били тайнствените слова, с които Мария Шарапова е надъхвала Григор Димитров преди знаменитата му победа над Новак Джокович.

Както самият Гришо сподели след края на дуела в Мадрид, неговата приятелка му е вдъхнала увереност с няколко изречения, които е бил чувал и преди, но казани по този определен начин, са му повлияли значително и няма да ги забрави цял живот. 

Днес пък Мария Шарапова постигна 20-та си поредна победа на клей и след края на мача се пошегува с папараците като написа на камерата "Как ни хванахте" визирайки папарашките снимки с Григор Димитров.

Спортното списание на медийния гигант CNN е решило да се пошегува с Григор Димитров и Шарапова и е предложило няколко реплики, които Маша може би е използвала, за да надъха половинката си.

"Каквото и да мислиш, не прави двойни грешки. Повярвай ми, аз съм пробвала тази тактика - да греша на всяка важна точка и никога не е проработвала", е първото предложение на изданието.

То е иронично насочено и към двамата, защото именно двойните грешки на Гришо го лишиха от победа над Джокович в предишния им сблъсък в Индиан Уелс. Шарапова пък също е известна с пропукването си при сервис в напрегнати моменти от мачовете ѝ.

"Ако победиш, ще ти дам да оповестиш връзката ни. Шегувам се, няма, но обещавам поне да си помисля", е друго предложение на "Спортс Илюстрейтед".

То е провокирано от факта, че първите интимни снимки на тенис двойката излязоха буквално ден след победата на Григор над Ноле.

"В сравнение със Серина Уилямс, Новак е напълно победим", продължава да предполага изданието, иронизирайки Шарапова, която има 11 поредни загуби от световната номер 1.

"Няма да има Suparpova, ако не победиш днес. Точка по въпроса", тук "Спортс Илюстрейтед" прави игра на думи с името на рускинята. На английски sugar означава "захар".

Един от читателите на списанието също е дал свое предположение за думите на Шарапова към Григор: "Ще спиш на дивана, ако не победиш".

Ние също имаме предложение за репликата на Маша към Гришо: "Ако биеш Ноле, може да ме заведеш да разгледам Хасково".

Водещи

Най-четени