Ето как ще популяризират баскетбола 21.02 | 12:11

Стартира нов дългосрочен проект на баскетболната общественост

От iNews.bg

Стартира нов дългосрочен проект на баскетболната общественост, в лицето на НБЛ, БФБ и ББО,съвместно с платформата SOCOURT (www.thesocourt.com), която позволява създаване и споделяне на интересни видео моменти по време на игра.

 Основната цел на партньорството е популяризиране на баскетбола като все по-масов спорт в България. Новият проект ще продължи естествено всички досегашни инициативи, като регионални първенства за аматьори, национални финали, благотворителни баскетболни турнири, дигитални и печатни издания, и други. Успехът на една от тези инициативи - "Basketball TV" в YouTube, където се излъчва на живо баскетбол от всички ешелони, е показателен за силата на леснодостъпното видео съдържание, като добър инструмент за активизиране на българската баскетболна общественост.Стартира нов дългосрочен проект на баскетболната общественост, в лицето на НБЛ, БФБ и ББО, съвместно с платформата SOCOURT (www.thesocourt.com), която позволява създаване и споделяне на интересни видео моменти по време на игра. Основната цел на партньорството е популяризиране на баскетбола като все по-масов спорт в България.

Новият проект ще продължи естествено всички досегашни инициативи, като регионални първенства за аматьори, национални финали, благотворителни баскетболни турнири, дигитални и печатни издания, и други. Успехът на една от тези инициативи - "Basketball TV" в YouTube,където се излъчва на живо баскетбол от всички ешелони, е показателен за силата на леснодостъпното видео съдържание, като добър инструмент за активизиране на българската баскетболна общественост.

Още можете да намерите на страницата Sporta.bg.

Водещи