Ето кой ще води Левски до края на сезона 21.03 | 16:40

Ангел Славков не попадна в новия треньорски щаб на "сините"

От iNews.bg

Стана ясен новият треньорски щаб на Левски, след като Антони Здравков, а преди това и помощникът му Мариян Христов подадоха оставки.

Здравков обяви, че напуска "Герена" след отпадането от Ботев (Пловдив) в турнира за Купата на България в сряда. Тогава Сухия не излезе да говори за задължителния си коментар пред TV7, като "честта" се падна на поканения от него за помощник Ангел Славков, който обясни, че Тони повече няма да води "сините".

Славков обаче няма да бъде част от щаба на Левски, след като не се появи на днешната тренировка на отбора, която започна около 16:30 часа.

Вместо това той проведе занимание с юношите на клуба от елитната група до 17 години, които водеше преди да стане помощник за няколко дни на Здравков.

До края на сезона Левски ще бъде воден от назначения от собственика Тодор Батков нов наставник - Елин Топузаков, заедно с Викторио Павлов.

В момента Антони Здравков е в болничен, а за изпълняващ длъжността старши треньор ще бъде вписан Павлов, тъй като Топчо няма нужния лиценз, но именно той ще отговаря за състава.

Водещи

Най-четени