Ето я прелестната румънка, която вече топли постелите на наш Гришо 02.05 | 09:00

Плейбоят отново се завръща към добре познатото - по--възрастни от него жени

От iNews.bg

Плейбоят Григор Димитров отново е главен герой за таблоидите, а причината е гореща красавица, която пак му е кака - 35-годишна е, а той е на 31.

Българинът бе елиминиран на Мастърс турнира в Мадрид от местния любимец Карлос Алкарас, но по време на двубоя камерите на няколко пъти показаха гореща красавица в личната му ложа.

Почти веднага дамата, която бурно подкрепяше Григор, бе разконспирирана. Тя се казва Мадалина Генеа, от Румъния, с над 1 милион последователи в Instagram. Истинска знаменитост e при северните ни съседи, актриса, еротичен модел и...любителка на спортисти.

Красавицата е имала връзки с няколко футболисти, сред които Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Беше свързвана и с Кристиано Роналдо. Преди време пък омая и Леонардо ди Каприо. От години Мадалина живее в столицата на модата Милано.

Медиите в Румъния веднага гръмнаха, че между Димитров и Генеа има любовен романс. "Сексбомба омая плейбой номер 1 в световния тенис" и "Балканска любов пламна в Мадрид" са само част от заглавията на местните медии.

И се припомня, че българинът си е изградил имидж на разбивач на женски сърца, като е бил във връзка с Мария Шарапова, Серина Уилямс и Никол Шерцингер, а последната му официална партньорка бе Лолита Усманова.

Самата Генеа пък наскоро сподели, че се е научили да пази личния си живот далече от хорското внимание, след като на няколко пъти лъсваха пикантни детайли от връзките й със знаменитости.

Дали обаче между нея и Григор наистина има романс? Или присъствието й е персоналната му ВИП ложа на кортовете в Мадрид е просто съвпадение?

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК ИЗУМИТЕЛНАТА КРАСАВИЦА МАДАЛИНА - В НЕЙНИЯ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ

Водещи

Най-четени