Жозе Моуриньо загатна, че остава и не иска Касияс 07.05 | 15:59

Португалецът е спряган за завръщане в Англия и отбора на Челси

От Краси Киров

Жозе Моуриньо даде храна на журналистите за нови спекулации, след като сподели на пресконференция днес, че е готов да изпълни договора си с Реал Мадрид и да е на скамейката на тима и през следващия сезон.

Както е добре известно, португалецът е спряган за 100%-ово завръщане начело на лондонския Челси, с който стана на два пъти шампион, но за пореден път Специални изненада, заявявайки че иска да продължи.

"Да подам оставка след отпадането от Борусия? Няма. Това, което обмислям, е дали да не остана тук", обяви загадъчно Моуриньо, но не пожела да говори повече по тази тема.

"Докато съм тук, ще давам всичко от себе си за отбора. Що се отнася до вратаря - то трябва да разберете нещо. Аз съм треньор по футбол и ми плащат, за да взимам решения. Един треньор има няколко играчи, измежду които избира кой да играе.

"Винаги обмислям много внимателно моите решения преди да се стигне до тях. Повече ми харесва Диего Лопес, отколкото Икер Касияс. Просто е. Няма нищо общо с лични мотиви. Просто ми харесва вратарят, който може да играе с крака, който доминира в наказателното поле и е феномен между гредите", аргументира се Моуриньо.

При условие, че Специалния наистина остане на "Бернабеу", то Икер Касияс може и да потърси напускане, тъй като ще изстине мястото му и в националния отбор, въпреки че Висенте Дел Боске е сред върлите защитници на Сан Икер.

Водещи

Най-четени