Жребият събра Манчестър Юнайтед и Ливърпул за Купата на Лигата 29.08 | 11:16

Фулъм на Димитър Бербатов ще играе с Евертън

От Мариян Найденов

Най-титулуваните английски клубове Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще се изправят един срещу друг в мач от третия кръг за Купата на Лигата, определи жребият, теглен след края на всички мачове.

Любопитно е това, че именно в тази среща в игра за мърсисайдци може да се завърне уругвайският нападател Луис Суарес, който ще изтърпи наказанието си от десет срещи за ухапване срещу Бранислав Иванович от Челси в края на миналия сезон.

Александър Тонев, който игра 24 минути при победата на Астън Вила срещу Родъръм Юнайтед с 3:0 в мач от втория кръг за Купата на Лигата, може да получи нов шанс за изява. В следващата фаза на надпреварата обаче бирмингамският тим приема Тотнъм - бившият отбор на Димитър Бербатов.

Настоящият клуб на българския нападател - Фулъм, пък ще домакинства на Евертън, който вече ще бъде без звездата си Маруан Фелаини.

В други мачове с участието на клубове от Висшата лига, Арсенал приема Уест Бромич Албиън, докато Уест Хям е домакин на Кардиф. Миналогодишният първенец Суонси пък ще започне защитата на трофея си срещу Бирмингам.

Ето и пълният жребий:

Манчестър Юнайтед - Ливърпул
Фулъм - Евертън
Астън Вила - Тотнъм
Манчестър Сити - Уигън
Суиндън - Челси
Уест Бромич - Арсенал
Съндърланд - Питърбъро
Уест Хям - Кардиф
Бърнли - Нотингам Форест
Нюкасъл - Лийдс
Саутхямптън - Бристъл Сити
Транмиър - Стоук Сити
Уотфорд - Норич
Хъл Сити - Хъдърсфийлд
Лестър - Дарби Каунти
Бирмингам - Суонси

Водещи

Най-четени