Започнаха мачовете на истината в PTC Victoria Bulgaria Open 03.10 | 12:00

Световният шампион Марк Селби играе първи на телевизионната маса

От iNews.bg

Започна дългоочаквания снукър турнир PTC Victoria Bulgaria Open в зала "Универсиада"! След изтощителните двудневни квалификации от днес същинската част на надпреварата стартира малко след 09:30 часа с 9 мача от 4-ия кръг, като стотици зрители още в този ранен час намериха местата си в залата, за да наблюдават в действие световния шампион Марк Селби.

Именно Веселяка от Лестър открива битките на телевизионната маса, като двубоят му е срещу Бари Пинчес. До него на маси 2 и 3 играят Робърт Милкинс и Кристофър Киоган, както и Джо Суейл и Джеф Джейкъбс. Най-добре телевизионната маса, както и тези от двете ѝ страни, се виждат от трибуна А.

Седемте маси откъм трибуна Б също ще станат арена на интригуващи сблъсъци в течение на деня.

Тони Драго почва своето участие също в 09:30 часа, като той играе срещу Стюърт Карингтън. В първия ден ще видим още и Шон Мърфи, който стартира учстието си в 12:30 часа срещу Джоел Уокър.

Марк Дейвис, Антъни МакГил, Майкъл Лесли, и Кен Дохърти също играят в петък, както и единственият човек, реализирал максимален брейк в София - Том Форд.

Снукърът в зала "Универсиада" няма да спи или почива през следващите три дни, затова призоваваме още хода да се сдобият с билети, тъй като не всички места са разпродадени.

Водещи

Най-четени