Ибра: ПСЖ имаше нужда точно от Бекъм 02.02 | 12:03

Шведът доволен от привличането на бившия капитан на Англия

От Иво Вецев

Звездата на ПСЖ Златан Ибрахимович е сигурен, че неговият тим се е нуждаел именно от Дейвид Бекъм, който ще засили конкуренцията в отбора и ще допринесе много с безспорния си опит натрупан през годините.

Ветеранът подписа с френския тим за срок от 5 месеца в последния ден на трансферния прозорец, като голмайсторът на тима вярва, че 37-годишният халф ще бъде отличен трансфер на столичани.

"Мисля, че неговото привличане е отлично за нас, защото освен с опита си, той разполага и с много други ценни качества, които ще вдигнат класата ни", сподели шведът.

"Той добавя нещо и от психологическа гледна точка, тъй като той е много здрав и стабилен психически. Той е истински победител и е точно това, от което ПСЖ има нужда. Той ще ни помогне много.

В същото време изпълнителният директор на тима Леонардо има сериозни очаквания към бившия играч на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Милан и ЛА Галакси.

"Бекъм е отличен пример за подражание. Той е играч, който е имал успехи на най-високо равнище и разполага с отлично резюме. Мисля, че той ще се докаже като голяма изненада за ПСЖ. Винаги е играл отлично през последните 6 години. Той не е тук заради медийното внимание, а за да печели титли", отсече бразилецът.

Водещи

Най-четени