Ивайло Петев: Съдията се подигра с труда на моите играчи 26.07 | 08:11

Наставникът на Лудогорец бе много афектиран след драматичното отпадане на неговия тим от Шампионската лига

От Божидар Азманов

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев бе много разочарован от начина по, който тимът му отпадна от Европа.

Снощи шампионите на България допуснаха поражение с 3:2 от Динамо Загреб и напуснаха Шампионската лига, след като секунди преди края на двубоя резултатът бе 2:2 - резултат, който класираше разградчани напред. Гол на Домагой Вида в 8-та минута на скандалното продължение обаче прати в делириум стадион "Максимир".

Преди това Лудогорец на два пъти излизаше напред в резултата с попадения на Емил Гъргоров и Марселиньо, но Динамо изравняваше благодарение на Рукавина.

Според Ивайло Петев двете основни причини за краха на "орлите" са грешките на неговите футболисти и скандалното съдийство и в двете срещи.

"Никога не си позволявам да коментирам съдията, но бяхме ощетени от съдиите и в двата мача. Днес съдията се подигра с нас, той не ни ощети. Реферът се подигра с труда на моите играчи.

Разбира се имаше и наши грешки. При първия гол трима наши футболисти не покриха един техен, което е серизен наш пропуск. Ние обаче няма да се отказваме, а ще продължим да работим

Голямо разочарование. Трудно се говори след такъв мач. Жалко е, че и в двата мача бяхме по-добрият отбор. Жалко е, че отпаднахме. Жалко е, че и в двата мача допуснахме гол в допълнителното време.

Мога да се гордея с моите футболисти, както в първия мач, така и днес. Мисля, че играхме доста добре", бе коментарът на специалиста след края на двубоя.

Водещи

Най-четени