Ивелин Попов: Правилата в националния отбор са за всички 04.09 | 19:32

Капитанът на "лъвовете" говори преди битката с Азербайджан

От iNews.bg

Капитанът на националния отбор на България по футбол Ивелин Попов сподели очакванията си преди двубоя с Азербайджан.

"Лъвовете" откриват кампанията си в квалификациите за Евро 2016 с гостуване в Баку, а футболистите на Любо Пенев ще опитат да подарят на треньора си, който скоро празнува рожден ден, победа.

"Треньорите ни запознаха още от първия ден. Правим видеоанализи. Ще гледаме и сегашната им контрола с Русия. И постепенно ще влезем в детайли. Треньорът им всички го знаем. Имат някои добри индивидуалности, но ще запазя подробностите за себе си, за да не им даваме коз", заяви Попов пред "24 часа".

"Подарихме на Любо Пенев сувенирен меч. Пожелах му най-вече да е здрав. Но се надявам истинският подарък да му го поднесем на 9 септември в Баку. Това ще е най-хубавият подарък. Но той ще е и за нас. Пътят до Франция е дълъг. Ще е хубаво да стане факт. Това е целта ни", добави Попето.

"Индивидуални и колективни разговори с Любо Пенев има постоянно. Слушаме внимателно. Всеки си знае мястото в отбора. Правилата са еднакви за всички. Спуска ги старши треньорът, а ние трябва да ги спазваме", допълни той относно дисциплината в отбора.

Какво още каза Ивелин Попов преди важния мач с Азербайджан вижте  Sporta.bg.

Водещи

Най-четени