Ивелин Попов започна с гол сезона в Русия 04.08 | 09:15

Кубан взе трите точки срещу УФА

От iNews

Ивелин Попов започна по страхотен начин новия сезон в руската Висша лига. Капитанът на националния ни отбор се разписа за 2:0 срещу УФА в първата среща на своя отбор в първенството.

Попов посвети гола на своята съпруга Елена Паришева. Атаката за гола на Попов започна по дясното крило в 77-та  минута, когато Мохамед Рабиу надбяга защитник на гостите и  центрира, а Секу Олисе пропусна да засече топката от чисто  положение.

Тя обаче попадна на крака на очакващия я от втора позиция Попов, който не остави шансове на Сергей Веремко с удар  от близо. След като вкара гола, българският национал облече  върху фланелката си бял потник с надпис на английски, който  гласеше: "Честит рожден ден, моя любов, Елена".

Първото и победно попадение беше дело на Владислав Игнатиев,  който се разписа на празна врата в 18-та минута. Благодарение на двата гола, Кубан стартира успешно новия сезон в Русия. Видео с гола на Ивелин Попов може да видите в Sporta.bg.

В същото бившия футболист на Кубан Станислав Манолев, който сега се състезава за Динамо (Москва) изгледа от скамейката рекордната победа на новия си отбор на старта в Русия.

Станислав Манолев не игра за Динамо Москва при разгромнуия успех със 7:3 над Ростов. Българинът изгледа головото шоу от скамейката и не се появи  на терена, след като в четвъртък игра цял мач в турнира Лига  Европа при равенството 1:1 срещу Апоел Кирят Шмона.

Три гола за Динамо реализира Александър Кокорин. Това е  първи хеттрик в кариерата на 23-годишния нападател.  С два гола се отличи Кевин Курани, а по веднъж за Динамо се  разписаха Кристофер Самба и Балаж Джуджак. За гостите два гола вкара Дмитрий Полоз, а един добави Александър Гацкан.

Най-четени