Ивелин Попов остава в Русия? 29.04 | 20:23

Кубан иска прекалено много пари за Попето

От iNews.bg

Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов почти със стопроцентова сигурност ще остане в Кубан и след края на този сезон. Причината е, че от клуба на Попето искат за него прекалено висока трансферна сума, която никой европейски отбор не е готов да плати.

Припомняме, че в началото на месеца най-известният специализиран сайт за трансфери Transfermarkt.de определи цената на Попов – цели 7 милиона евро, които го правят най-скъпия български футболист.

"В момента няма европейски клуб, който да даде за мен исканата сума от Кубан. Знаете, че руското първенство се развива и се правят доста силни вътрешни трансфери за големи суми", заяви за TV7 Ивелин Попов. Така футболистът намекна, че може да продължи кариерата си и в Русия.

Капитанът на националния ни отбор призна, че следи българското първенство и изрази разочарованието си от някои хора в бившия му отбор Литекс.

"Преди имах доста приятели там, но се разочаровах от някои хора и в момента се чувам само с Пламен Николов и Николай Бодуров. Не им прави чест на някои хора да говорят срещу футболистите, които са били при тях. Не искам да коментирам повече, те си знаят кои са", завърши Попов.

Водещи

Най-четени