Избухна секс скандал между два благоевградски клуба 14.12 | 12:17

Компроматната война започна заради депозирана жалба

От iNews.bg

Истинска компроматна война се вихри в момента между двата гимнастически клуба в Благоевград - "Любчо Солачки" и Пирин. Войната започва след депозирана жалба от съпругата на собственика на клуб Пирин - Ал. Марков, която депозирала жалба в полицията, че треньорът в клуб "Любчо Солачки" Саркис Сергеевич я тормозил сексуално, подхвърляйки и обидни реплики и обяснявайки се в любов, използвайки цинични думи.

Според жалбата арменецът влизал в залата, докато Маркова е там и се заканвал цинично, какво щял да прави с нея. Жалбата на Маркова провокира контра жалба от страна на уличения в тормоз Сергеевич, който пък твърди, че съпругът на Маркова искал да прави "секс" с него в определени части на мъжкото тяло, това било отправяно като заплаха от страна на Марков.

"Да, имаме жалба срещу Саркис Сергеевич, тероризирал и притеснявал съпругата ми в гимнастическата зала. Наша проверка установи, че този човек живее съвсем нередовно в България, той няма документи, картотекиран е във федерацията с чуждо ЕГН, влязъл е от Армения през 1999 година, учил е в местно училище, откъдето не му е издаден никакъв документи, той дори няма лична карта. Подал съм жалба в службата по миграции, но нямам никакъв отговор. Не е нормално такъв човек да работи, да тренира деца, да заплашва и влиза пиян, когато нашия клуб работи. Той е отговорил на нашите жалби с контражалба, в която пише абсолютни небивалици. Жалко е, че не се намери институция, която да провери този човек и неговите документи",  каза Ал. Марков пред "struma.com".

Още по темата можете да прочетете на страницата Sporta.bg.

Водещи

Най-четени