Илиана Раева остана доволна от перфектната организация 07.05 | 14:36

Шефката на родната гимнастика изрази своята благодарност след провеждането на Световната купа

От Краси Киров

Президентът на БФХГ Илиана Раева изказа възхищение и благодарност от организацията по провеждането на Световната купа по художествена гимнастика "Дънди уърлд къп" в София.

"Това бе организация на световно ниво, впечатлила всички официални гости и спортни делегации. Искам да благодаря специално на Мария Петрова, Виктория Данова и Владина Цекова, върху които падна основната тежест по организацията на това красиво състезание!

Благодаря на всички колеги от клубовете в цялата страна, взели участие в организацията, специални благодарности на многобройните доброволци, които дадоха всичко от себе си, за да покажем на всички красотата и феерията на нашия прекрасен спорт", заяви Раева пред сайта на централата.

"Специално благодаря на публиката в залата, която отдели време в тези светли празници да дойде и да подкрепи нашите момичета, а и всички призьорки. Благодаря ви!

Ние правим всичко това за вас! Вярвам, че емоциите в залата ще останат незабравим спомен за вас! Благодаря на всички, без които този празник нямаше как да се случи!

Вярвам, че догодина отново ще направим една незабравима за вас и нас световна купа по художествена гимнастика! Бъдете здрави и вярвайте в силите и възможностите си! Заедно можем всичко!", се казва още в благодарственото писмо на Илиана Раева.

Водещи

Най-четени