Индиана излъга Маями в дербито на Изток 27.03 | 11:58

Сан Антонио с 15-та поредна победа в НБА

От Краси Киров

Отборът на Индиана Пейсърс спечели дербито на Източната конференция на НБА, след като се наложи с 84:83 над шампиона Маями Хийт.

Двубоят бе много интересен като домакините се вдигнаха на финален щурм в последната част. Пейсърс изоставаха със 7 точки в последната част, но стигна до успеха. Най-добри за домакините бяха Пол Джордж, който реализира 23 точки, а Рой Хибърт добави 21.

Индиана има вече 52 победи и 20 загуби на върха в Конференцията. Шампионът Маями е втори с 48 победи и вв загуби. За гостите от Маями ЛеБрон Джеймс вкара 38 точки, но пропусна важна стрелба от зоната за три точки в самия край на мача. Крис Бош опита да довкара отскочилата топка, но също не успя. Вижте виде с най-интересните моменти в мача в Sporta.bg.

Лидерът в Западната конференция Сан Антонио стигна до победа над Денвър със 108:103, като това бе 15-ти пореден успех за "шпорите".

Тим Дънкан завърши с 29 точки, 13 борби и 5 асистенции. Дани Грийн добави 16 точки преди да напусне заради контузия в четвъртата част, а Тиаго Сплитер, Тони Паркър и Ману Джинобили реализираха по 10 точки всеки. За гостите Аарън Брукс вкара 25 точки, а Кенет Фарийд добави 24, включително 15 в последния период.

Водещи

Най-четени