Инна Ефтимова е дала положителна допинг проба 18.05 | 20:58

Една от най-добрите български спринтьорки е дала положителната допинг проба по време на Световното първенство в Дегу през миналата година

От Иво Вецев

Една от най-големите надежди на българската лека атлетика Инна Ефтимова е дала положителна допинг проба на Световното първенство по лека атлетика в Дегу през миналата година, информираха в ефира на Нова телевизия тази вечер.

Спринтьорката има покрит норматив за участие на Олимпийските игри в Лондон през лятото.Също така тя беше една от големите надежди на България за добро представяне в леката атлетика като част от щафетата 4 по 100 метра.

Доскоро Ефтимова беше в Риети (Италия), където заедно с Ивет Лалова, Моника Гачевска и Галина Николова се подготвяха за предстоящите през лятото състезания. Четирите трябва да направят първия си старт за летния сезон на турнир в Полша на 2-и юни.

На въпросния форум през миналата година в Дегу Ефтимова отпадна още в сериите. Носителката на два медала от европейското първенство за девойки участва и на световното в зала в Истанбул, където достигна до полуфиналите.

Водещи

Най-четени