Искат от Бербатов хеттрик срещу Юнайтед 24.01 | 12:13

Мениджърът на Фулъм очаква страхотна игра от българина срещу бившия му отбор

От Краси Киров

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол се надява, че Димитър Бербатов ще отбележи хеттрик при завръщането си на "Олд Трафорд" в мача от четвъртия кръг за ФА Къп тази събота, информира  английския Guardian.

31-годишният българин се превърна в рекорден трансфер в историята на Манчестър Юнайтед, след като клуба плати за него 30,75 млн. паунда на Тотнъм.

Бербатов записа 49 гола в 89 мача за "червените дяволи" във Висшата лига, преди да премине в лондонския Фулъм.

"Бих се радвал да го видя да вкарва хеттрик или нещо повече там. Но това няма да е лесно," каза Йол, запитан дали очаква добро представяне на българина при завръщането му на "Олд Трафорд".

Английското издание припомня, че Берба има 7 гола в 20 мача след преминаването си във Фулъм, където отново се събра с холандския мениджър, под чието ръководство играеше при "шпорите".

"Проблемът ми с Димитър е, че се нуждая от него и в халфовата линия, и в нападение. Когато той е на върха на атаката, не винаги успява да играе с топката. Затова искаме да участва в средната линия, тъй като е чудесна 10-ка," допълни наставникът на "котиджърс".

"Когато е в полузащитата, ни липсва играч най-отпред. Затова трябва да намерим точния баланс. Понякога се опитваме да правим това с Родайега, друг път с Петрич. Но все още не сме открили правилната комбинация," завърши анализа си Мартин Йол.

Бербатов и неговият Фулъм се изправят срещу Манчестър Юнайтед в събота от 19:30 на "Олд Трафорд" в среща от четвъртия кръг за ФА Къп.

Водещи

Най-четени