Йоканович изведе новите за първа тренировка с Левски 10.09 | 12:14

Станислав Ангелов не тренира заради контузия

От Божидар Азманов

Двете най-нови попълнения на Левски - Ларсен Туре и Горан Блажевич направиха първа тренировка с екипа на "сините".

iNews.bg припомня, че двамата подписаха за по две години със 26-кратните шампиони вчера.

Блажевич сподели, че се е разбрал с Левски още на първата среща с представителите на клуба, но документация е спънала трансфера на по-ранен етап.

Туре пък изненада с появата си на "Герена" вчера, но бързо се разбра със "сините" и вече тренира под ръководството на Славиша Йоканович.

В последните две години французинът игра за Брест, а в последните месеци се е готвил индивидуално. Това обаче поставя под въпрос участието му в дербито с Лудогорец.

Много по-големи са шансовете на Блажевич да застане под рамката в неделя. Той бе взет за да повиши конкуренцията на вратата на Левски. Неизменен титуляр при Йоканович е Пламен Илиев, но в последните месеци формата на младока спадна сериозно.

В същото време заниманието на Левски пропусна капитанът Станислав Ангелов. Той бе на стадион "Георги Аспарухов", но не облече тренировачния екип, а замина в неизвестна посока с докторите на тима. Първоначално се смяташе, че Ангелов получава почивка от треньора, но очевидно става въпрос за травма.

В лагера на Левски се завърна и звездата на тима Гари Родригес, който бе с националния тим на Кабо Верде за световната квалификация с Тунис от Зона Африка. Съотборниците на родения в Холандия футболист постигнаха изненадваща победа с 2:0 и си осигуриха класиране на бараж. Родригес обаче не взе участие в срещата.

Левски се изправя срещу Лудогорец в дербито на осмия кръг на А група. Срещата е в неделя от 20 часа на "Герена".

Последната победа на собствения си стадион "сините" постигнаха именно срещу Лудогорец в края на миналия шампионат, след което последва серия от 5 срещи без успех в София.

Водещи

Най-четени