Камило Плачи обяви три цели пред националния отбор 20.08 | 19:25

Николай Иванов официално стана част от щаба на италианеца

От Константин Симидчийски

Николай Иванов бе представен официално като помощник треньор в мъжкия национален отбор по волейбол. Бившият разпределител на България и ЦСКА влиза в щаба на Камило Плачи, като една от задачите му е да работи именно с разпределителите.

"Поставил съм си цели, които се надявам да изпълним в обозримо бъдеще. Моят път е да вървя стъпка по стъпка в професията, искам да се развивам с усилие от моя страна в тази насока", каза Николай Иванов на брифинг днес.

Селекционерът Камило Плачи обяви, че вече е излекуван от вирусно заболяване и определи три компонента, които отборът трябва да подобри в играта си.

"Вече се чувствам добре. Вчера направихме първата среща с отбора и фиксирахме първите задачи в работата. Разликата между четвъртото и третото място е в малките детайли. Определихме три важни компонента, върху които трябва да работим и да подобрим играта си. Първото нещо е нашият начален удар", коментира Плачи.

"Трябва да тренираме средносилен сервис, който ни дава възможност да играем повече. Другото е фазата атака, както и контраатаката. И трето - ние сме между най-добрите на блокада, но трябва да подобрим играта на троен блок", добави той.

Водещи

Най-четени