Камило Плачи поздрави Полша и полските фенове 25.09 | 07:48

"Беше велик мач за всички нас, изигран на много високо ниво", каза Плачи

От Мариян Найденов

Старши треньорът на българския национален отбор по волейбол Камило Плачи поздрави тима на Полша след епичната победа на "лъвовете" над домакините на Евро 2013. България изтръгна успеха над "Дружина полска" с 3:2, стигайки до невероятен обрат, след като изоставаха с 0:2.

Така националите ни се класираха за четвъртфиналите, където ще се изправят срещу отбора на Германия, от който ще търсим реванш за загубата си (3:2) в предварителната група. двубоят с Бундестима е тази вечер от 21:00 часа в зала "ЕРГО Арена" в Гданск.

"Беше велик мач за всички нас, изигран на много високо ниво", коментира Плачи на пресконференцията след мача.

"Ако погледнете резултата, ще видите, че разликата е наистина малка, но от друга страна - разликата е огромна, ако в края си победител или губещ", добави италианецът.

"Трябва да поздравя отбора на Полша за отличното им представяне и да благодаря на феновете.

Всичките ни мисли вече са насочени към следващия мач с Германия", завърши Камило Плачи.

Капитанът на националния ни отбор по волейбол Тодор Алексиев също не скри задоволството си след великата победа.

"Искам да благодаря на полските фенове за уникалната атмосфера, която създадоха. За всички нас беше удоволствие да бъдем част от това велико шоу", каза Тодор Алексиев на пресконференцията след двубоя с Полша.

"Сега трябва да се подготвим за следващия мач. Очаквам и той да бъде тежък, защото играем с Германия", добави капитанът на "лъвовете".

Водещи

Най-четени