Капитанът на Ливърпул заплашен с палеж и геноцид 16.09 | 17:45

Изрод ръси обиди и закани към семейството на Джерард

От Иво Вецев

Изключително неприятна съботна тренировка имаше капитанът на Ливърпул и английския национален отбор Стивън Джерард, който беше заплашен със смърт и геноцид на семейството му от неизвестен засега запалянко. 

Ужасяващата свада се е случила в събота привечер при една от последните тренировки на лидера в класирането, като полузащитникът е изпълнявал преки свободни удари заедно със съотборника си Коутиньо.

Неизвестният фен се качил на една от стените на "Мелууд" и е започнал да ръси обиди и закани към капитана на Луивърпул.

"Знам къде живееш, нещастник такъв, и ще запаля ш**аната ти къща", била една от заканите на запалянкото, а Джерард не издържал и потърсил конфронтация с изрода, който го заплашвал. Първоначално той му показал да замълчи, но след това тръгнал към него.

Тогава  на помощ дошъл Лий Радклиф, който притичал до Джерард и го спрял, а това подействало като аларма на изрода, който си хванал колелото и избягал с думите "Ще избия и теб, и децата ти".

От Ливърпул отказаха да коментират нечуваното извращение срещу своя капитан, но ръководството на тима вече прави първи стъпки към засилване на охраната около стадиона и базата на клуба.

Водещи

Най-четени