Карачанаков обясни защо е останал в ЦСКА 31.07 | 14:02

Младият талант бе избран за играч номер 1 на втория кръг

От iNews

Талантът на ЦСКА Антон Карачанаков бе избран за номер 1 във втория кръг на родната А група. Футболистът на "червените" бе с основна заслуга за победата над Левски като отбеляза първия гол от пряк свободен удар и направи асистенция за второто попадение.

Карачанаков сподели, че обичта към ЦСКА го е накарала да остане в клуба, когато всички са напунали заради финансови проблеми.

"Благодарен съм на ръководството, че ми гласува доверие за този мач. Благодаря и на страхотната публика. Нямам определен начин за изпълнението на свободните удари. Чувствам че имам сили да изиграя цял мач. Надявам се това попадение да му даде повече увереност. Не искам да бъда медийна звезда, но това е добре за самочувствието. Има какво да се желае от отбора и затова още се сработваме," заяви Карачанаков.

"Обичам ЦСКА и когато всички си тръгнаха аз останах. За мен ЦСКА винаги е на първо място. Литекс, Лудогорец и Левски са наши конкуренти. Трябва да заиграя редовно, за да бележа повече голове. Харесват ми първенствата на Германия, Англия, Испания и Италия," добави Карачанаков.

Водещи

Най-четени