Кои са новите в ЦСКА? 18.07 | 20:15

Вижте всички попълнения на "червените" до момента

От Иво Вецев

Днес поредната порция футболисти подписаха с ЦСКА, като общата бройка на новите играчи след идването на групировката "Червени шампиони" набъбна до цели 9 нови попълнения, а по всички изглежда това няма да е края.

След като по-рано днес вече бившият капитан на Лудогорец Емил Гъргоров подсили "червените", днес това направиха още Християн Кировски и Николай Дюлгеров, който преди две години също беше на "Армията".

Македонецът парафира за две години с клуба, докато Дюлгеров ще има 1 година, за да си гарантира по-дългосрочен контракт с току-що спасения клуб, който набира скорост точно преди началото на първенството.

Освен тях с ЦСКА договор вече има и Валентин Илиев, който ще остане за две години в отбора. Апостол Попов също се завръща с контракт за 2 години, а такъв получи и Рангел Абушев, с което защитата на "червените" изглежда завършена.

Стоян Колев, Джаксън Менди и Неманя Милесавлевич подписаха за по една година с тима, подобно на Дюлгеров, а с 3-годишен договор се сдоби единствено Емил Гъргоров.

Очаква се до края на седмицата и Даниел Пеев да облече "червената фланелка", сподер информация на "24 часа".

Водещи

Най-четени