Кой е най-вероятно да блесне на световното първенство по футбол 09.11 | 17:00

От iNews.bg

Тази година ще се проведе едно от най-големите събития за феновете на футбола в световен мащаб, а именно световното първенство по футбол. 

Домакин на турнира тази година ще бъде Катар, като тя беше избрана през Австралия, САЩ, Южна Корея и Япония. Това има изключително голямо значение за световния футбол, тъй като Катар е първата държава домакин от арабския свят. 

Друг прецедент тази година е времето, през което ще се проведе турнира. Вместо той да бъде през май, юни или юли, както е бил винаги досега, този път ще се проведе през ноември и декември, в съкратен срок от 28 дни, като началото ще бъде дадено на 12 ноември, а края на турнира ще настъпи на 18 декември. 

Екипът на zalagania-online.com е направил списък с отборите, които имат най-голям шанс за печалба в турнира, а освен това и тези, които се очаква най-много да изпъкнат в отделните срещи.

Трябва да споменем тези държави, защото те са едни от най-важните за тези, които искат да правят футболни залози. 

Посетете https://zalagania-online.com/svetovno-purvenstvo-oferti, за да разберете повече за букмейкърите на Световното първенство по футбол през 2022г.

Бразилия

Бразилия е най-големия фаворит за спечелването на първенството, като титуляри в бразилския състав са играчи като Неймар, Ричарлисон, Жезус, Винисиус, Рафиня, а от вратарите за титулярската позиция се борят Алисон и Едерсон. 

Франция

На второ място поставяме французите, които са актуалните световни шампиони и ще се борят да задържат титлата си. В отбора на "Петлите” са имена като Мбапе, Гризман, Нкунку, а състава е воден от Дидие Дешан, който се очаква да заложи на офенсивния стил на игра.

Аржентина

На трето място слагаме отбора на Аржентина, като тя държи коефициент от около 8.00. Тук трябва да отбележим, че най-голямата звезда на аржентинския състав- Лионел Меси, ще играе своето последно първенство, като това ще бъде неговия шанс да спечели световната купа.

Освен тези 3 гранда се очаква и още държави да изпъкнат, като например Белгия, Нидерландия и Дания, които в последните няколко първенства показват изключително голямо израстване и може да изненадат много от зрителите. 

Ако търсите възможности за групови залози, които могат да ви донесат огромни дивиденти, то ние ви съветваме освен горепосочените 3 гранда, да се оглеждате за Италия, Испания и Португалия, които се очаква да стигнат доста напред в турнира, а освен това наблюдавайте представянето и на вече посочените Нидерландия, Дания и Белгия, които също могат да стигнат доста далеч. Никой не може да каже със сигурност кой ще спечели, но знаем едно, ще бъде доста интересно световно първенство. 


Водещи

Най-четени