Конте трогнат от посрещането си на "Ювентус Арена" 13.12 | 13:42

Тифозите аплодираха завърналия се след наказание треньор

От Иво Вецев

Наставникът на Ювентус Антонио Конте призна, че се е разчувствал от реакцията на феновете при неговата поява на "Ювентус Арена" вчера.

Доскоро треньорът трябваше да гледа своя отбор отстрани, тъй като изтърпяваше наказание за участие в уредени мачове, но миналата седмица той се завърна на резервната скамейка при гостуването на Палермо.

Вчера пък торинци бяха домакини на Каляри за Купата на Италия, което се явяваше и завръщането на Конте пред собствена публика. Тифозите го посрещнаха с бурни аплодисменти, като бяха опънали огромен транспарант, който гласеше "Добре дошъл отново на нашия лидер, въпреки че той никога не е напускал".

"Определено се разчувствах, тъй като винаги е хубаво да усетиш и видиш любовта на феновете", призна Конте след победата с 1:0.

"Разбира се, че искахме победата, защото искаме да печелим във всеки турнир. Имаше много момчета, които не са играли много през сезона, като това беше техният шанс да блеснат.

"Жалко, че Гиачерини не се чувстваше добре преди старта и трябваше да пусна Артуро. После той контузи коляното си, докато Бендтнер получи проблем с мускулите. Жалко е, защото исках да пробвам някои момчета", сподели Конте относно контузиите на тримата.

Водещи

Най-четени